2018. sze 25.

BÚCSÚZZ EL AZ ŐSZ HAJTÓL!

írta: Hoffman Zoltán
BÚCSÚZZ EL AZ ŐSZ HAJTÓL!

A Time Away! színaktivátor egy innovatív kozmetikum, mely természetes enzimek és kolloid ezüst, valamint egy erős antioxidáns, azaz Q10 koenzim felhasználásával lett létrehozva. A készítmény hatékonyan helyreállítja a haj természetes színét, így nem szükséges azt festeni. A hajban megtalálható színtelen melaninra hat, a haj belsejébe hatolva a teljes terjedelmén működik, így az ősz haj fokozatosan, a hajhagyma belsejéből kiindulva nyeri vissza természetes, fiatalos színét és rugalmasságát. Ezzel egyidőben javítja a haj kinézetét és fényét. Megelőzi a korpát. Színtől függetlenül minden típusú hajhoz ajánlott.

pikcs_4.jpg

Nem minősül hajfestéknek! A Time Away! Színaktivátor festés nélkül állítja helyre a haj természetes, eredeti színét. A haj napról-napra, fokozatosan nyeri vissza színét, rugalmasságát és fényét.

 

Működés:

  • Villámgyors működés - látható eredmény már néhány nap használat után.
  • Hajra és bőrre biztonságos - a készítmény összetevői azon túl, hogy helyreállítják a haj természetes, fiatalos színét, védik a hajat és késleltetik az öregedési folyamatot. Nem tartalmaz tartósítószereket. Nem tartalmaz mesterséges színezékeket.
  • Búcsúzz el a korpától! - a készítmény hatékonyan megelőzi a korpát
  • Minden típusú és színű hajhoz, nőknek és férfiaknak egyaránt
  • Egyszerűen, kényelmesen használható spray

A készítmény hatékonysága a hajban megtalálható melanin egyedi szintjétől függ. 60% feletti őszülés esetén lehetséges, hogy a végeredmény kevésbé lesz hatékony. Ezért is érdemes használat előtt kipróbálni a készítmény működését kis hajfelületen. Nem ajánlott az előírt mennyiséget meghaladni.

Hatóanyagok:

  • Természetes enzimek
  • Ezüst - fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és baktériumölő anyag - megakadályozza a korpát, segíti a készítmény, valamint a Q10 koenzim működését
  • Q10 Koenzim - antioxidáns - csökkenti a szabadgyököket, késlelteti az öregedést - tehát a haj őszülését

A termék nem tartalmaz tartósítószereket és mesterséges színezékeket

Referencia:

Sziasztok! Vásárlóm kb egy hónapja használja a színaktivátort! Úgy ahogy le van írva! Nagyon izgultam, hogy milyen eredményt érünk el. Szerintem tökéletes!!!!!!!!

32498316_1913473528686882_5234125830153568256_n.jpg

Az aktivátor két fázisban használandó:

 

  1. Első fő őszülés mentesítés fázis – két héten át (maximum egy hónapon át) mindennap, vagy minden második nap, reggel használandó
  1. Második fenntartó fázis - hetente egyszer vagy kétszer.

Első használat előtt ajánlott kipróbálni a készítmény működését kis mennyiségű termék kis hajfelületre való felvitelével.

time-away-szinaktivator-time-away-color-activator.jpg

Alkalmazás:

  • Használat előtt felrázandó.
  • Permetezzen kis mennyiségű terméket (5-6 fújás rövid hajra) egyenletesen közvetlenül a fejbőrre, majd ujjheggyel masszírozza be a hajhagymákba.
  • Hagyja fent kb. 2 percig
  • Ezután fésülje ki a hajat és hagyja megszáradni, vagy szárítsa meg hajszárítóval.
  • Mosson kezet.
  • Nedves vattával mossa meg a fejbőrt, arcot és nyakat.
  • Ajánlott a készítmény használata után 6-12 órával és mindig elalvás előtt hajat mosni. Látható eredmény már 1 hét után – a haj elkezdi visszanyerni eredeti színét. A kívánt hatás elérése után a hatás fenntartása érdekében hetente egyszer-kétszer használja a készítményt.

További részletek a termék dobozában található tájékoztatón.

Kérdések:

1.     Milyen módon működik a Time Away Szín aktivátor!?
A készítmény a haj belsejéből hat, felújjítja az oxidált melamint, ami lehetővé teszi, hogy a haj visszanyerje eredeti színét teljes hosszában és vastagságában. A készítmény visszaállítja a haj természetes színét árnyalataival együtt, aminek köszönhetően nem fog mesterségesnek tűnni, mint a festés esetén.

2. Mi a Time Away Color Activator? a hasonló termékekkel szemben áll a piacon?
  • A különleges receptúrának köszönhetően hatékonyabb a hozzá hasonló termékkel szemben.
  • A hozzáadott Q10- antioxidáns- leköti a szabad gyököket, késlelteti az öregedést- tehát az őszülést
  • Ezüst tartalma – fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, baktériumölő-erősíti a Q10 és az egész készítmény hatását; megszűnteti a korpát és megelőzi a kialakulását

3. Összetevői tartalmaznak irritáló, potenciálisan káros, allengén, mérgező anyagokat?

Nem.

4. Milyen tartósítószert tartalmaz?

Tartósítószert NEM tartalamaz – a termék csak természetes alapanyagokat tartalmaz.

5. Ha a termék nem festi a hajat – akkor miért kell a használata után hajat mosni? 

Az ezüst sötét foltot hagy a bőrön. Hasonlóan amikor ezüst gyűrűt hord az ember egy idő után sötét folt marad a bőrön. 

6. A kezelést egy idő után be kell szüntetni, hogy hagyjuk a hajat „pihenni” vagy ez nem szükséges?

Nem szükséges megállítani a kezelést, a használó akaratától függ, azonban a készítmény használatának abbahagyása az ősz haj lassú visszatérését eredményezheti.

cats.jpg

Szólj hozzá

Egészség Szépség Haj Hajápolás Blue nature Öregedés gátló Fiatalodj természetes termék BlueNature Time Away Színaktivátor Ősz haj Szép haj