2018. máj 11.

Törődj a kezeddel

írta: Hoffman Zoltán
Törődj a kezeddel

Selymesen sima bőr a különleges ápoló formulának köszönhetően.

Az avokádó olaj, allantoin és természetes glicerin együttes használatának köszönhetően a krém villámgyorsan hidratálja, puhítja és táplálja a gyengéd és repedezett bőrt, ezzel kényelemérzetet biztosítva. Parabének nélkül. A krémben használt tartósítószer szerves savakra épül és teljesíti a szerves tartósítószerekre vonatkozó kritériumokat.

  • Védi a bőrt a külső hatásoktól, mint pl. széltől, alacsony és magas hőmérséklettől és száraz levegőtől, így tökéletes a téli időszakban.
  • Késlelteti a bőr öregedését, kiegyenlíti a színét, enyhíti az irritációt.
  • A krém nagyszerűen felszívódik, nem lesz tőle ragacsos a bőr.74a08076e2d6fac9f6feff0ed66830143f620daa_hu_s1-1170x487px.jpg

Avokádóolaj  7 különböző vitamin (A,B,D,E,H,K, PP) forrása. Sokoldalúsága miatt a kozmetikában értékesnek számít: táplál, erősít, rugalmasít, megszünteti a bőr érdességét, regenerálja a sérült védőréteget, továbbá öregedésmegelőző és simító hatású.

Allantoin - enyhíti az irritációt, segíti a regenerációs és bőrrekonstrukciós folyamatokat.

Glicerin (növényi eredetű)- intenzíven hidratál, valamint megóvja a bőrt a vízveszteségtől. Képes áthatolni a bőr szarurétegén, ezért lehetővé teszi a hatóanyagok bejutását a bőr mélyére.

Minden típusú kézbőr, különösen a kiszáradásra hajlamos és durva, irritált, érzékeny és kedvezőtlen időjárási viszonyoknak kitett kézbőr mindennapos ápolására.

A krémet tiszta kézfejre vigye fel, majd gyengéden masszírozza be a felszívódásig. Hűvős, árnyékos helyen tárolandó.cats.jpg

Facebook oldalunk:https://www.facebook.com/bluenaturehungary/

Szólj hozzá

Egészség Szépség Tiszta Bőrápolás BlueNature Botanic