2017. máj 15.

Mely szérumokat ajánljuk nappali és éjszakai tonizáláshoz!

írta: Hoffman Zoltán
Mely szérumokat ajánljuk nappali és éjszakai tonizáláshoz!

A földi gravitáció állandó ereje az arcbőrt lefelé húzza, melynek hatására az arckontúr elmosódik, szomorú, érett és fáradt megjelenésűvé válik.

14992054_1768009566781420_6604764915415906423_n_1.jpg

 

A különböző összetevők segítik a bőr megújulását.

Nézzük meg őket külön-külön:

Az Argilenire fontos szerepe van a hám képzésben, hatással van a bőr anyagcseréjére, a bőrlégzésre. A hyaluronsav ... A kollagén más módosulatai kozmetikai hatóanyagok az anti-aging kezelésekben. ... Neve: Argireline (Acetyl Hexa). A hyaluronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni. A belőle készült oldatok kedvelt töltőanyagok a plasztikai sebészetben, mivel a szilikonnal ellentétben nem vándorol, és a kollagénnel ellentétben gyakorlatilag nem fordul elő allergiás reakció. peptid-3).

Gyakori és régóta használt hatóanyag bőrápoló készítményekben is, mivel az idősödő bőrben mennyisége csökken. Hiánya hozzájárul a barázdák, ráncok kialakulásához.

A kozmetikai kezeléseknél mezoterápiával viszik mélyebb rétegekbe, otthoni használatnál viszont, fürdés után, mivel az arcbőr pórusai is kitágulnak, (használhatjuk még a kívánt hatás elérése érdekben a holt-tengeri szappant) majd tonicot, és ezután vigyük fel az éjszakai szérumot.

A szappan segítségével az elhalt hám leválik, a tonic segítségével még egy tisztítást végzünk az arc dekoltázs részen, s így készen áll az arc bőrünk a szérum felvitelére, enyhe bemasszírozással vigyük fel.

2002-ben jelent meg a pozitív hatása, hatóanyag kutatásnál, hogy a bőrben hajszálér-szűkületet előidéző noradrenalin felszabadulást is mérséklődik, vagyis javítja a bőr hajszáleres vérkeringését.

Az argireline tehát, szintén fehérje (acetil-hexapepetid, glutaminsavat, metionint, arginint tartalmaz), mint a botulintoxin, de nem azonos vele, nem toxikus, csak helyileg alkalmazható újszerű kozmetikai hatóanyag speciális kezelésekhez.

Az argireline-tartalmú kozmetikumok használatát elsősorban a szemek köré és a homlokra javasoljuk, oda, ahol a leggyakrabban javasolt a botulintoxin-kezelés.

night-high-active-serum-parabens-free.jpg

NIGHT High Active Serum - Parabens Free    6000 Ft!!

High IntensiveTherapy – két egymást kiegészítő termék (nappali kúra + éjszakai kúra). Erős, a kozmetikában jelentős hatással bíró hatóanyagok ultramodern összeállítása. Azonnali lifting, bőrsimító és bőrfeszesítő hatás, valamint bőrfiatalítás a négy, egymást kiegészítő erős összetevő együttes hatásának köszönhetően: Argireline, Liftonin-Xpress, gyöngykivonat, nano arany.

NIGHT Active Serum – éjszakai kúra. Nagyon hatékony, öregedést megelőző és ránctalanító hatás a két erős hatóanyag együttes működésének köszönhetően: Argireline® valamint nano arany. Sima, regenerált bőr, mely feszessé és egészségessé válik. A kúra kiegészítése a nappali DAY Active Serum (500003) termék.

Az alkalmazás eredménye

  • Látható ránctalanítás
  • Hidratáltabb bőr
  • Regenerált, táplált bőr
  • Védi a bőrt a külső hatásoktól
  • Kollagén és elasztin szintézis serkentése
  • ARGIRELINE® - legújabb felfedezés, bizonyítottan ránctalanító és ráncmegelőző hatású hexapeptid-8 – neuropeptid. Az argireline neuromuszkuláris szinapszisok szintjén működik, lazítja a mimikáért felelős izmokat, valamint fékezi a ráncok keletkezését, ezért sokszor nem invazív botox alternatívának is hívják.
  • ARANY NANORÉSZECSKÉK – regeneráló hatású, valamint serkenti a bőr megújulását a kollagén és elasztin termelésének megnövelésével a fibroblasztokban. Fékezi a bőr öregedésének folyamatát; elősegíti a ráncok csökkentését, valamint megakadályozza az újak kialakulását.

day-active-serum-parabens-free.jpg

DAY Active Serum - Parabens Free

6000Ft

Az alkalmazás eredménye

  • Látható feszesség és lifting hatás
  • Feszesebb és rugalmasabb bőr
  • Azonnali ránctalanító hatás
  • Hidratáltabb bőr
  • LIFTONIN®- XPRESS - lifting hatású polimerek és vörös-tengeri mikroalgák innovatív összekapcsolása, ami azonnali és látható bőrkisimulást okoz. A szem környékén egy órán belül akár a ráncok 74%-át kisimítja. Hatékonysága látványos, melyet kutatások is bizonyítanaki.
  • FEHÉR  GYÖNGY KIVONAT - Elősegíti a bőrregenerációt, csökkenti a ráncokat és bőregyenetlenségeket, sima és feszes bőrfelületet biztosít. Helyreállítja a bőr megfelelő hidratáltságát és megerősíti azt.

A fokozottan felszívódó, aktív összetevőkben gazdag Instant Lift Gél láthatatlan filmet képez a bőrfelületen, ezáltal kisimítva és enyhítve a ráncokat. A LIFTONIN®-XPRESS egy innovatív összetevő, a Vörös Tengerben honos Porphyridium Cruentum alga azonnali lifting hatású kivonata. Az aktív összetevő gyártója által végzett in-vivo tesztek bizonyítják, hogy a kivonat feszesítő hatása a felviteltől számított 1-5 percen belül jelentkezik és mintegy 6 órát tart, a felvitel után 1 órával a szemkörüli ráncok mélysége 31%-kal csökken, a bőr egyenetlenségei pedig 12%-kal enyhülnek. A hialuronsav belülről feltölti a ráncokat, így csökkenti azok mélységét.

Az egyetlen vízi környezetben létrejövő drágakő a tenger egyik ritkaságának számít, nehéz fellelhetősége miatt. Csak azokban a kagylófajtákban találhatunk gyöngyöt, amelyek gyöngyházat termelnek, igazgyöngy például csak minden húszezredik kagylóban képződik.  Az ásványi anyagokban és mikroelemekben rendkívül gazdag gyöngy-kivonat gyulladáscsökkentő, hidratáló, valamint bőrfiatalító hatású.

Kozmetikában dolgozó szakemberek bebizonyították, hogy nem véletlenül használták az aranyat már ősidők óta, hisz az arany az öregedő bőr első számú segítője, ténylegesen bőrfiatalító hatással bír, segít eltüntetni a ráncokat, sőt az apróbb bőrhibákat, pigmentfoltokat, öregedési foltokat is látványosan halványítja. Az arany 200-szor! annyi vizet képes megkötni, mint a saját súlya, így könnyen beépül a bőrsejtek közé és hidratáló, tápláló ásványianyagokat, nyomelemeket tud juttatni a bőr mélyebb rétegébe, ezáltal elősegítik a sejtek optimális működését.  A bőr fiatalsága ugyanis nagy részben a sejtek megújulási folyamatától függ, amelyet számtalan tényező akadályozhat, mint például a környezeti ártalmak, a káros ultraibolyasugárzás, a számtalan méreganyag, amit nap, mint nap a szervezetünkbe juttatunk, akár a nem megfelelő kozmetikai termékek által is.

Ezen összetevők kombinácójának segítségével, több hatás érhető el, bőrgyulladás csökkentés, méregtelenítő hatás, ragyogóvá, feszessé teszi a bőrt.

Javasolt használata főleg a szem környéke , a homlok, nyak , de az arc egész felületére felvihető.

A nappali szérum tonizálás után, kerüljön fel a nappali krém alá.

18518591_120332000829003613_1635480095_n.jpg

                                          Bernáth Judit :Bőrgyógyászati és anatómiai szakreferens.

Szólj hozzá

hialuronsav Szépség Tiszta Bőr Blue nature Öregedés gátló Ránctalanitó Argireline természetes termék Arcbőr Bőrlégzés Liftonin-XPRESS