2017. már 26.

Blue Nature -Legmagasabb termékminőség az egészségéért!

írta: Hoffman Zoltán
Blue Nature -Legmagasabb termékminőség az egészségéért!

logo_bn.jpg

Blue Nature Wellness

A Blue Nature jelenleg a cég által kínál termékek zászlóshajója. Megalkotásakor kiindulópontként az az elv szolgált, hogy a diéta valamint a szépség kulcsfontosságú szempontjai az egészséges, jó életnek, valamint a jó közérzetnek. A szépség és az étkezés ápolásakor a természet által kínált legjobb összetevőket kell felhasználni, így a Blue Nature termékcsaládban többek között 100%-ban természetes iszap, valamint Holt-Tengeri ásványi anyagok, articsóka kivonat és acai gyümölcs kivonat található. A kínálatot teljes mértékben természetes és egészségügyi szempontból biztonságos étrendkiegészítők teszik teljessé, melyek a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, mint pl. legjobb természetes kollagén, zöld tea kapszula, vagy a száj ápolására szolgáló Magyarországon egyedi nano-ezüst és gyógynövény alapú anyagok.

Természetes termék

A természetes terméket a természetből állítják elő. A „természetes" szót többé-kevésbé jogi eszközökkel határozzák meg. Másrészt viszont a „természetes" kifejezés nem mindig garantálja az ember és a környezet szempontjainak figyelembevételét. Sok természetes anyag mérgező az ember és a környezet számára, vagy allergénként van számon tartva. 

 organic_label.jpg

Zöld termék

A zöld termék szerves összetevői többnyire növényi eredetűek. 

 

Környezetbarát termék

A környezetbarát termékeknek jó lebomlósági mutatóval és alacsony mérgező hatással kell rendelkeznie, valamint emberre ártalmatlan, mivel az ember is a természet része. 

 

slider.jpg

Szólj hozzá

Ajándék blue nature Zöld tea kapszula Blue nature Öregedés gátló Ránctalanitó Zöld termék természetes termék