2016. nov 18.

Hihetetlen de igaz! Le a ráncokkal akár 1 óra alatt!

írta: Hoffman Zoltán
Hihetetlen de igaz! Le a ráncokkal akár 1 óra alatt!

A piacon nagyon sok kozmetikai szépségápolási termékeket próbáltam már ki.Volt hatásos és kevésbé hatásos.Rengeteg termék található a piacon a dübörgő kozmetikai versenybenmaradás a cél és a kiválló hatékony kinálat! Vannak pénztárcánkhoz nem feltétlen igazított árakon csúcsszuper készitmények viszont ezek nem elérhetőek az átlag ember számára(15-40 ezer forint)

Amit én ajánlani tudok nektek  ár/minőség tekintetében jelenleg véleményem szerint a legkedvezőbb és leghastékonyabb megoldás a ráncok eltüntetéséhez és a szép bőr kezeléséhez! A hatás azonnal érezhető több 1000 használó referenciái alapján!

Hatóanyagok:

  • LIFTONIN®- XPRESS - lifting hatású polimerek és vörös-tengeri mikroalgák innovatív összekapcsolása, ami azonnali és látható bőrkisimulást okoz. A szem környékén egy órán belül akár a ráncok 74%-át kisimítja. Hatékonysága látványos, melyet kutatások is bizonyítanaki.
  • FEHÉR  GYÖNGY KIVONAT - Elősegíti a bőrregenerációt, csökkenti a ráncokat és bőregyenetlenségeket, sima és feszes bőrfelületet biztosít. Helyreállítja a bőr megfelelő hidratáltságát és megerősíti azt.
  • High IntensiveTherapy - két egymást kiegészítő termék (nappali kúra + éjszakai kúra). Nagyon hatékony, a kozmetikában jelentős hatással bíró hatóanyagok ultramodern összeállítása. Azonnali lifting, bőrsimító és bőrfeszesítő hatás, valamint bőrfiatalítás a négy, egymást kiegészítő, nagyon erős összetevő együttes hatásának köszönhetően: Argireline, Liftonin-Xpress, gyöngykivonat, nano arany.

    DAY Active Serum – nappali kúra. Azonnali lifting hatás a termékben alkalmazott két, erős hatóanyagnak köszönhetően: Liftonin-Xpress, gyöngykivonat. Feszes, rugalmas, sima és egységes szerkezetű bőrt eredményez. A kúra kiegészítője az éjszaka használandó Night Active Serum (500004)

    Az alkalmazás eredménye

    • Látható feszesség és lifting hatás
    • Feszesebb és rugalmasabb bőr
    • Azonnali ránctalanító hatás
    • Hidratáltabb bőr
  • 14992054_1768009566781420_6604764915415906423_n_1.jpg
Szólj hozzá

Egészség Ajándék Szépség Tiszta Blue nature Öregedés gátló