2017. júl 06.

Júliusi kiemelt újdonságok!

írta: Hoffman Zoltán
Júliusi kiemelt újdonságok!

Közeleg a nyár és vele a nyaralás, pihenés és új barátságok ideje is. Ez egy nagyon jó időszak arra, hogy megmutasd ismerőseidnek a katalógust. Ebből az okból kifolyólag legyen mindig nálad. 

Nézd meg mit készítettünk elő számodra a júliusi katalógusban, valamint, hogy milyen különleges ajánlatokat kínálunk. 35 újdonság és 184 kedvezmény vár rád! 

Nézd meg a www.betterware.hu honlapon kínált termékeket.

 

llyen termékünk még nem volt! 

A legfurcsább típusú szuperételként nyilvántartott 
természetes gyöngypor egyben nagyszerű étrend-kiegészítő és nutrikozmetikum is - már kapható! Nézd meg milyen jótékony hatással van az egész szervezetre, gyönyörű bőrre, sűrű hajra, erős körmökre... 

Szeretnél többeg megtudni? Kattints ide

 

Mert a Te hajad a legfontosabb! 

A gyönyörű, ápolt haj mind nők, mind férfiak esetében nagy pozitívum. Ajándékozd meg a hajadat azzal, ami a legjobb! Ismerd meg a "Perfect Hair" hajápoló termékcsaládot - olyan samponokból és balzsamokból áll, melyek a természetes növénykivonatok erejét használják fel, emellett nem tartalmaznak szilikont, mesterséges színezéket, SLS-t és parabéneket. 

A katalógusban az alábbo szériák találhatók meg:

Hajerősítő

Hajtérfogat-növelő

Festett hajra

Sérült és száraz hajra

Nézd meg melyik széria használandó zsírosodó vagy korpásodó hajra. Kattints ide

Kizárólag férfiaknak - Perfect Man 

Ez a Blue Nature új termékcsaládja, mely a legigényesebb férfiak számára lett kidolgozva. A testre és hajra szánt 2in1 tusfürdő gondosan megválogatott összetevőinek köszönhetően a haj erős és fényes lesz, a bőr pedig sokáig friss és hidratált marad. 

További információt itt találsz

Perfect Care - tusfürdők zuhanyzáshoz és fürdéshez 

Ezek szintén újdonságnak számítanak a júliusi katalógusban. Ez a termékcsalád nem tartalmaz szilikont, SLES-t SLS-t és parabéneket. 

A frissítő tusfürdő vasfű kivonattal gyengéden tisztítja a testet és hosszantartó frissességérzetet biztosít. A relaxáló tusfürdő levendula kivonattal lenyugtat, a tápláló tusfürdő goji bogyó kivonattal pedig felélénkíti a bőrt. 

Válaszd ki kedvenc tusfürdődet

Szólj hozzá

fogyás hidratálás Egészség Ajándék Bőr Bőrápolás Betterware Blue nature Fiatalodj BlueNature