2017. jan 20.

Teljes és egészséges étkezés!

írta: Hoffman Zoltán
Teljes és egészséges étkezés!

A Blue Nature koktél nemcsak finom és diétás ital, de elsősorban teljes mértékben kiegyensúlyozott étrend-kiegészítő, mely nemcsak a mindennapi diéta kiegészítéseként, hanem teljes értékű étkezésként is szolgál amikor a megfelelő súly megtartásán dolgozunk. A szervezet legyengülésekor elősegíti a felépülési folyamatot is. Megfelelően kiválogatott összetétel:

  • elősegíti az alacsony kalória tartalmú diétát
  • védi a sejteket az úgy nevezett az oxidatív stressztől
  • segíti a megfelelő energia-anyagcserét
  • támogatja az immunrendszert
  • segít megtartani a sav-bázis és az elektrolit-egyensúlyt
  • könnyen felszívódik és könnyen emészthető
  • 12294648_1521955584784854_8283691782681969498_n.jpg

    Tapasztalatok:

 

"Aktív életmódot élek, sportolok, sokat utazok, néha egyszerűen nincs elegendő időm az étkezésre. Ilyenkor lép akcióba a Blue Nature koktélja :) Mindig kéznél van és az előkészítése nem igényel sok időt. A legfontosabb nekem mégis az, hogy érzem ahogy visszatér belém az erő a koktél elfogyasztása után, érzem ahogy a testem jóllakik."

"Amióta az eszemet tudom nem szeretek reggelizni. Mindenki körülöttem ismételgette, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése és mindenki csak nem tévedhet :) Szeretek sokáig aludni, reggel sosincs időm reggelizni, ami pedig ezzel jár, hogy a nagy kapkodásban nem érzem az éhséget. A Blue Nature koktél nekem a reggelit helyettesíti, amit most villámgyorsan el tudok készíteni. Az én kedvencem a vaníliás, banánt szoktam még beletenni és úgy turmixolom össze. Imádom az ízét, egy teljes reggelit helyettesít és ennek köszönhetően sok energiám van az egész napra."

"Mivel reggel, munkába menet előtt nagyon nincs kedvem klasszikus reggelit előkészíteni, általában gyorsabb megoldáshoz folyamodok - koktél, gyümölcsök, különböző diófélék és magok összekeveréséhez. Hála Istennek a Blue Nature koktélt elegendő vízzel összekeverni, mivel nem tűröm a tejet. Számomra tehát, valamint más tejérzékeny emberek számára tökéletes, mivel nem tartalmaz kazeint.

Hétvégenként futni is szoktam. El tudjátok képzelni a reggeli futást teli hassal? Így hétvégenként is koktélt szoktam előkészíteni, ami a szervezetet ellátja folyadékkal, de elegendően el is telíti ahhoz, hogy képes legyek erőfeszítésre.
Le akartok fogyni, vagy több állásban dolgoztok és nincs időtök étel előkészítésére? Ajánlom Nektek a vaníliás, csokis vagy a szuper cseresznyés-joghurtos Blue Nature koktélt. Keverjétek össze gyümölcsökkel, most minden tele van velük és kísérletezzétek ki magatoknak a legjobb ízt. Jó étvágyat!"

 

Szólj hozzá

túlsúly Egészség Ajándék blue nature Betterware Blue nature