2017. jan 15.

Konyha-Takaritás-Otthon!

írta: Hoffman Zoltán
Konyha-Takaritás-Otthon!

A ház és a kert különös jelentőséggel bíró hely. Itt keresünk megpihenést a mindennapi munka nehézségei után és a legjobban szeretnénk magunkat érezni a barátok és a család körében. A Betterware kiválóan megérti ezt a szükségletet és támogatja az ügyfeleit abban a törekvésben, hogy az otthon egy olyan hely legyen, ahová mindig szívesen térünk vissza. Abban is segítünk, hogy az otthon karbantartása, pl. a mosás és vasalás a lehető legkisebb erőfeszítéssel járjon – otthon erőt kell gyűjteni, nem vesztegetni azt. Számos különböző, otthonra szánt kiegészítő termékünk (mosópor, vasalódeszka vagy csúszásgátló alátét) ezt jelentősen elő tudja segíteni.

cambialavida.jpg

A takarítás ugyan elengedhetetlen, de nem kell, hogy kizárólag bosszantó kötelező teendő legyen. A Betterware a legelejétől arra törekszik, hogy az ezalatt a márkanév alatt forgalmazott takarítási célokat szolgáló szerek és kiegészítők a legmagasabb minőség mellett értékes idő megtakarítását is lehetővé tegyék, amit jobb saját célra vagy a közeli hozzátartozókkal együtt eltölteni tiszta és friss környezetben.
Fejlett termékek teljes skálájával rendelkezünk, mind a többet igénylő munkákhoz (felmosószer, ablaktisztító spray), mind a makacs koszfoltok eltávolításához (nano-tech prémium termékek), valamint a mindennapi apróbb munkákhoz – szivacsok, kefék, kendők, légfrissítők.

563b7905c03c0e2918329395.jpg

A konyha különösen fontos a háztartás vezetésének szempontjából. A magunknak és a hozzánk közeli személyeknek szánt ételek készítésekor mindig arra törekszünk, hogy egészségesek, finomak és tartalmasak legyenek, de azt is szeretnénk, hogy az előkészítés ne tartson túl sokáig. A Betterware ezzel tökéletesen tisztában van, ezért az általunk kínált konyhai berendezések a funkcionalitást, megbízhatóságot és esztétikai kivitelezést ötvözik. Az ajánlatunkat hasznos és szemrevaló konyhai kiegészítők és tartozékok teszik teljessé. Bebizonyítjuk, hogy az ételek előkészítése nemcsak mindennapi kötelesség, hanem sok apró öröm forrása is lehet.

15871785_225237104600684_3681917405925415214_n.jpg

 

Szólj hozzá

Ajándék Regisztráció Tisztítószer Betterware Nano technológia